Veronika Kašáková sice korunku krásy nikdy nezískala, zato si ji díky jejímu pohnutému životnímu osudu všichni hned zapamatovali. Tím spíše, že poté, co se proslavila, založila dokonce vlastní nadaci, která má za cíl podpořit děti z dětských domovů v jejich snech a pomoci jim postavit se na vlastní nohy. Nyní se půvabná blondýnka sama stane maminkou, a proto na instagramu všem svým dychtivým fanouškům popsala moment, kdy svému (staronovému) příteli Milanovi oznámila onu krásnou novinku: Nejprve mu udělala k večeři vajíčka, pak to na něj „vybalila“!

„Připadalo mi, že ty vajíčka jí 36 hodin, čekala jsem, až i dopije,“ líčila chvilky, kdy se prý klepala nervozitou. „Přinesl mi dárek, tak jsem mu řekla, že mám pro něj taky malý dáreček. A vytáhla jsem z kapsy těhotenský test. Plakala jsem a řekla mu, že bude táta. Objal mě pevně, na několik minut, a pak chtěl volat hned kamarádům. Byla jsem asi 4 týdny těhotná, a on přitom hned ten večer už vymyslel i jméno,“ smála se modelka, která neplánovaný příchod miminka vnímá „jako dar boží a odměnu za veškerou snahu projít tento rok v největší pokoře“.

VIDEO: Misska z děcáku Veronika Kašáková: Snubák odložila, ale svatbě se nebrání!

Video
Video se připravuje ...

Misska z děcáku Veronika Kašáková: Snubák odložila, ale svatbě se nebrání! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jaké jméno pro děťátko, co jí roste pod srdcem, vlastně s partnerem vybrali, to si prozatím nechává pro sebe. „Nikomu ho ale zatím neříkáme,“ zdůrazňuje plavovláska. Jméno mají ale vybrané jen pro jedno pohlaví. „Cítíme, že to druhé nemusíme ani vymýšlet. Od začátku vím, KOHO si porodím. Ví to i můj muž od začátku našeho vztahu, mně to miminko přišlo říct i do snu. Tak uvidíme, jak silnou mám intuici,“ dodala tajemně Kašáková, která prozatím přibrala pouhé tři kilogramy.

První trimestr pro modelku, kterou loni nařkl herec Miroslav Etzler (55) ze zpronevěry peněz z její charitativní organizace, ale rozhodně nebyl procházkou růžovou zahradou. Místo ranních nevolností trpěla prý spíše „večerními kocovinami“. „Bylo to náročné hlavně v nekonečné únavě, spala jsem i 16 hodin denně. Musela jsem často jíst, z hladu mi bylo moc špatně,“ vypočítávala. „Nezvracela jsem, ale a od 4. měsíce si tento požehnaný stav moc užívám. Konečně totiž už vypadám těhotně, a to mě BA!“

VIDEO: Kráska z děcáku Kašáková šokuje: Chtěla bych být můj přítel!

Video
Video se připravuje ...

Kráska z děcáku Kašáková šokuje: Chtěla bych být můj přítel! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Svatba se ale zatím nechystá – koneckonců tento pár už jednou zasnoubený byl, pak se ale rozešli a znovu se k sobě vrátili. A teď do toho přijde jejich společný potomek! „Svatbu jsme měli mít letos, ještě netěhotný. Korona a můj stav tomu chtěli jinak, a tak nyní není na pořadu dne. Svatbu si užijeme, až bude naše malé srdce o trošku méně malé,“ plánuje si Veronika. Mimochodem, zatímco pro ni bude očekávané miminko jejím prvním, Milan už jedno dítě má – ze vztahu se svou bývalou partnerkou, s níž byl také zasnouben, vzešla dcerka Ella.

Fotogalerie
44 fotografií