Měla naplánované koncerty a vystoupení, ale s tím je konec. Striktní opatření kvůli opětovnému šíření covidu jí to znemožnila. A jelikož je samoživitelka syna Filipa, tak musela začít rozprodávat své nástroje. 

„Vzhledem k opatřením, kterými nás chtějí vyhladovět, prodávám své nástroje. Jsou mi na prd, nemám je kde použít. Hrála jsem na nich pro vás. Prozatím pokračuji ve studiové tvorbě, protože jste si již koupili osm skladeb. Stále jsou dvě na prodej. Je to sice jen za náklady, s kterými se nenajím, ale stejně mi kvůli stresu jíst nechutná,“ napsala na sociální síť dcera herečky Anny Šiškové (60), která randí s bývalým přítelem prezidentky Zuzany Čaputové (47) Peterem Konečným

VIDEO: Návrhářka Blanka Matragi po výbuchu v Bejrútu: Musíme přitvrdit!

Video
Video se připravuje ...

Návrhářka Blanka Matragi po výbuchu v Bejrútu: Musíme přitvrdit! David Turek, Jan Jedlička

Pro umělce není tahle doba vůbec příznivá. Pokud to jde, tak vše překládají na příští rok. Hrát pro hrstku lidí je milé, ale nezaplatí se náklady, natož aby něco vydělali. 

Není to poprvé, co Dorota něco prodává. Jak sama uvedla, jsou to její skladby. Na prodej je dokonce i její domek v bratislavském Devíně. Ale zřejmě se stále ještě nepodřilo najít kupce, a tak za 25 tisíc korun nabízí elektronické klávesy. 

VIDEO: Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná!

Video
Video se připravuje ...

Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
28 fotografií