Kdo by čekal, že má Týnuš Třešničková ze svých jizev, které jí poničily část tváře, krk, dekolt a ruce, nějaký mindrák, ten by se velmi zmýlil. Pravda, po výbuchu ve vyhlášené restauraci legendárního kuchaře, co si říká Salt Bae (37), se dlouhou dobu vyhýbala tomu, aby ukázala, jak moc jí oheň znetvořil kdysi dokonalý obličej a perfektní dekolt vylepšený silikony, a bála se, že ji pro její zjizvenou kůži budou všichni odsuzovat, nyní se však učí, podle svých vlastních slov, své jizvy milovat.

„Tělo každé ženy (i muže) je tak dokonalé a jedinečné, že ozdoba strií, jizev nebo třeba pigmentových skvrn jim dodává pouze na unikátnosti, za kterou není potřeba se stydět,“ svěřila například svému téměř půl milionu followerů na instagramu. Její příznivci totiž její tvář vůbec nekritizují, naopak se zdá, že právě až díky tomu, že přišla o svůj vždy perfektní „look“, základna jejích věrných se ještě zvětšila.

VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

Když nyní na dovolené na řeckém Santorini ukázala obličej zcela bez make-upu a bez milosrdných filtrů, začalo se to u snímku hemžit chválou. „Předtím jsi byla princezna, ale teď jsi královna. To, co z tebe vyzařuje, se nedá popsat, síla, krása, inteligence. Moc tě obdivuji a jsi vzor, jak se ze života nepo...., ale obracet špatný v to nejlepší,“ jásají mnozí. „Za mě bez make-upu lepší než s, mnohem krásnější,“ přisadili si další.

Mezi obdivovateli se dokonce objevil komentář zpěváka Václava Noida Bárty (39), jenž Týnuš vzkázal „super!!!!“ a připojil celou řadu povzbudivých smajlíků...

VIDEO: Připomeňte si mrazivé chvíle z popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
83 fotografií