Přestože by to při pohledu na usměvavého rappera Ladislava Raega Phama nikdo netipoval, tento sympatický mladý muž má za sebou hodně nepříjemné doby dospívání. Spolužáci se k němu prý chovali tak drsně, že s nimi dokonce odmítal jezdit jedním autobusem ze školy domů a radši chodil pěšky. A cestou ze stresu zvracel…

„Děti se mi smály. Byl jsem jiný. Po tatínkovi mám vietnamské rysy a ještě navíc mě trápilo akné a zjizvená tvář, byl jsem tlustý,“ prozradil na sebe Raego, který pochází ze smíšeného manželství (Vietnamec je pouze tatínek, inženýr, maminka byla českou podnikatelkou) v Petra Show. Coby student byl přitom velice šikovný: Vedl školní časopis, byl součástí školního pěveckého sboru a byl mu také svěřen závěrečný projev k ukončení ročníku školy.

VIDEO: Rapper Marpo chce fight s Vémolou. Proti němu si věřím!

Video
Video se připravuje ...

Rapper Marpo chce fight s Vémolou. Proti němu si věřím, říká. iSport TV

Všechno se změnilo v roce 2004. „Zcela náhodně jsem vyhrál soutěž v angličtině a jel na měsíc do Ameriky,“ pokračoval mladý umělec, který si pobyl v kanadském Vancouveru a v americkém Los Angeles, Seattlu či Las Vegas. „Tam mě, i přes mé akné a jizvy na obličeji, prvně objala holka. A také jsem šel na party, kde jsem začal rappovat. Všichni to ocenili. Vůbec poprvé jsem někoho zaujal,“ libuje si dnes. Teď by se o něj fanynky mohly i poprat!

VIDEO: Známý slovenský rapper skončil za mřížemi kvůli drogám.

Fotogalerie
22 fotografií