„Máte rádi změny? Já ano! A risk taky!“ napsala na sociální síti Bára a pochlubila se zbrusu novou image. Navštívila totiž kadeřnický salon a odešla jako nový člověk.

„Můžu tím jedině získat, věci se vždycky někam pohnou a život je zase o něco zajímavější! A tahle změna stála za to!“ raduje se brunetka s dost krátkým mikádem a ofinkou na instagramu. Její natáčení Slunečné to prý ale neohrozí, vše bylo předem domluveno.

Ostatně kvůli natáčení prý k radikálnímu kroku i přistoupila. „Měla jsem z natáčení zničené vlasy, jak se to pořád kulmuje, tupíruje, žehlí, já mám vlasy slabé...“ prozradila v primáckém pořadu Showtime seriálová Sylva.

VIDEO: Bára Jánová musela dát pivo na první dobrou

Video
Video se připravuje ...

Bára Jánová musela dát pivo na první dobrou FTV Prima

Té její fanoušci změnu z velké většiny schvalují a chválí, ale přesto se v komentářích našli i rejpalové. Těm změna vadí, a dokonce si myslí, že účes dělá Báru o něco starší. „Vypadám na svůj věk,“ hájí se ale brunetka.

V minulosti už jednou dost výrazně změnila podobu, a to když se nechala obarvit na blond. V té podobě ji diváci mohli vidět v seriálu Ohnivý kuře, ovšem zpětně už by do toho Jánová asi nešla. „Né, blond už znovu né,“ smála se herečka, která má velkou oblibu též v tetování.

VIDEO: Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí

Video
Video se připravuje ...

Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
39 fotografií