Téměř devět let tvořili pár, ale bohužel to svatbou neskončilo. „Shodli jsme se, že by to nemělo perspektivu. Každý jsme se nějak vyvinuli a posunuli někam jinam. Nikdo třetí v tom roli opravdu nehraje,” tvrdila Táňa krátce po rozchodu, který proběhl v únoru.

Během víkendu se od sebe pár odstěhoval a začal žít svým životem. Zdeněk Bahenský se usmířil s exmanželkou Vlaďkou Erbovou (39), s níž má dceru Viktorii, Taťána se zase naplno ponořila do finále Miss Czech Republic, které vyhrála Karolína Kopíncová (22). 

VIDEO: Nová královna krásy se pochlubila novým bytem! Taky máte saunu v koupelně?

Video
Video se připravuje ...

Nová královna krásy se pochlubila novým bytem! Taky máte saunu v koupelně? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Hned nato se Makarenko vydala na dovolenou do španělské Marbelly a rozhodně tam nebydlela pod stanem. Naopak, užívala si luxusu hotelu, kde noc vyjde na pět tisíc korun. Popíjela šampaňské ve vyhlášeném rezortu Nikki Beach a své fanoušky provokovala snímky v bikinách. Otázka zní, kdo jí dělal doprovod? 

Byla jsem tam s kamarádem, se kterým se už dva měsíce vídáme. Je to podnikatel a je o tři roky mladší. Zda to časem bude můj partner, se uvidí,“ svěřila se Blesku Makaranko. Ale viditelně jí nová mužská společnost dělá velmi dobře, protože jen září.  

VIDEO: Taťána Makarenko po rozchodu s Bahenským: Luxusní dovolená s mladším podnikatelem! 

Video
Video se připravuje ...

Taťána Makarenko po rozchodu s Bahenským: Luxusní dovolená s mladším podnikatelem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií