„Tak nám do toho dneska Petr s Agátkou jako první z naší party praštili!“ objevilo se ve čtvrtek 6. srpna jak na oficiálním instagramovém účtu kapely Nebe, tak i na jejich facebooku. Z Petra Harazina, který v roce 2019 nastoupil na protialkoholní léčbu a poté, co ji úspěšně absolvoval, se stal ambasadorem akce „Suchej únor“ (tedy měsíce, kdy mnozí dobrovolně abstinovali), se stal ženatý muž.

Dokumentovala jak fotka šťastných novomanželů, kteří nad talířem tradiční polévky s jedním bryndákem hrdě ukazovali své snubní prstýnky, tak i celá řada instastories.

Na těch je vidět jak povedená výzdoba (veselka se konala pod širým nebem, ale svatební hostina a následné svatební veselí pod obřím party stanem), tak i záběry, na nichž k oltáři přichází ženich i nevěsta. Na sociálních sítích sdíleli také první novomanželský tanec na písničku Máš ve mně přítele, známou z animovaného filmu společnosti Disney Toy Story, kterou nazpíval známý zpěvák Pavel Bobek (†76).

Dále se ale hudebních nástrojů chopili Petrovi spoluhráči a rozjela se skutečná oslava, na níž si divoce zatrsali nejenom novopečení pan a paní Harazinovi, ale například i kuchař Přemek Forejt (33), známý coby porotce kulinářské reality show MasterChef.

VIDEO: „Měsíc abstinovat není tak jednoduché,“ řekl adiktolog k akci Suchej únor 

Video
Video se připravuje ...

„Měsíc abstinovat není tak jednoduché,“ řekl adiktolog k akci Suchej únor Blesk TV

Minulý víkend pak kluci ze známé kapely, která stojí za hity jako je například Kvit, song, který se stal ústřední písní filmu Abstinent, Než se rozední či Vteřina, absolvovali s Petrem jeho rozlučku se svobodou. A podle toho, s čím se pak svěřili na Instagramu, to byla opravdu jízda: zamířili totiž do Tater, vystoupali na Choč, dopřáli si termální koupele, a jeden z nich dokonce ztratil kreditní kartu a poté i celou peněženku…

„Asi to byl osud, když jsem se ho nedávno ptal, jestli jako svědek na mé svatbě bude mít funkční občanku...“ vtipkoval pak na Instagramu Harazin. Své poslední dny jako svobodný muž si užil dosytosti, nyní ho čekají už jen slasti manželství. Snad mu láska krásné ženy pomůže držet se co nejdále od alkoholu!

VIDEO: Adiktolog Michal Miovský k mladistvým alkoholikům

Video
Video se připravuje ...

Adiktolog Michal Miovský k mladistvým alkoholikům Blesk TV

Fotogalerie
60 fotografií