Kdysi jsme ji znali především jako představitelku něžných pohádkových princezen, ale teď zřejmě Klára herectví pověsila na hřebík  - s partnerem Denisem Černým má ostatně dceru, a tak se z ní stala zřejmě maminka na plný úvazek. Ve středu 5. srpna ji ale všímaví kolemjdoucí zaregistrovali v restauraci v pražských Holešovicích, jak se baví se starším mužem.

Zřejmě si tam jen odskočila z domu, protože na sobě měla jednoduché šaty, které přepásala ledvinkou, a nenamáhala se ani s make-upem. „Skoro jsem ji nepoznal,” podivoval se pro Aha! svědek, který také viděl, jak se Jandová ve chvíli vžila do role ošetřovatelky.

VIDEO: Bývalý mormon a další hvězda Rodinných pout Tomáš Krejčíř: Podruhé jsem se oženil kvůli majetku!

Video
Video se připravuje ...

Bývalý mormon Tomáš Krejčíř: Podruhé jsem se oženil kvůli majetku! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Se svým společníkem seděli na zahrádce, jenže klidný oběd jim znepříjemnilo bodnutí vosy! Její známý totiž schytal žihadlo a ona to začala řešit. „O nic velkého nešlo, ale asi dostala strach, protože začala běhat dovnitř restaurace a ven. Sháněla pomoc,“ vysvětloval svědek události.

Klára, která si zahrála i v Cestách domů a mihla se v Ohnivém kuřeti, se posléze vrátila a přinesla červenou cibuli. Pánovi ji přiložila na ruku, jelikož tato cibule zabírá nejen proti otoku, ale také zklidňuje svědění. Každopádně neznámý muž, který Jandové na obědě dělal společnost, ale vypadal klidně – asi nějakou tu ránu snese.

VIDEO: Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií