Není jóga jako jóga a Hrachovcová to moc dobře ví. Zkušenější a odvážnější cvičenky, což ona bezesporu je, stále víc a víc láká takzvaná bikram yoga, neboli hot jóga, protahování těla a relax mysli za vysoké teploty 42°C. Cvičení se většinou skládá z 26 póz hatha jógy a trvá zhruba 90 minut. Jednoduše, ze studia bez zcela promočeného oblečení člověk nevyleze.

Na svém instagramovém profilu zveřejnila herečka z již legendárního seriálu Život na zámku formu před zahájením. „Si tu vždycky odložím,“ napsala k fotografii v kleče. Na jógu si vzala krátký krajkový top a černé legíny, které dle všeho chtěla sundat. Bikram jóga se obvykle cvičí v plavkách, chcete-li se ovšem více zapotit, nikdo vám nebrání vzít si legíny a dlouhé savé triko.

VIDEO: Módemanka Kaira Hrachovcová: Šatnu mám velkou jako pokoj! 

Video
Video se připravuje ...

Módemanka Kaira Hrachovcová: Šatnu mám velkou jako pokoj! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Sexy křivky svůdné blondýny okamžitě zaujaly řadu komentujících, kteří Hrachovcou zasypali občas nevhodnými poznámkami. „Parádní samička,“ napsal jeden. „Hot jóga s hot lady,“ využil hříčky se slovy další. „Super postavička. Jen si odlož víc, ať je na co koukat,“ vybízel ji třetí. Na podobné průpovídky je ale herečka, jež se často na sociálních sítích producíruje téměř nahá, poměrně zvyklá a nevyvedou ji z míry.

Ostatně žhavých fotek poslední dobou Kaira sdílí čím dál víc. Nedávno se pochlubila snímky, kde vystavila dekolt v halence se šněrováním na důmyslných místech. Jindy se zase odvázala a ukázala se v kůži. Zkrátka se ničeho nebojí a jelikož je svobodná, nemusí se ohlížet na názory ostatních. 

VIDEO: Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu

Video
Video se připravuje ...

Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
82 fotografií