Ivana dcerku Amélii porodila začátkem června a pár dní ji skrývala před světem, než radostnou zprávu vypustila k fanouškům. Na rozdíl od jiných slavných maminek ukazovala na sociálních sítích svou maličkou princezničku poskrovnu a plně se věnovala péči o ni. Protože je to její první potomek, měla s holčičkou práce nad hlavu, vše si musela odzkoušet, aby věděla, jak na to. Při ruce měla samozřejmě i starostlivého partnera, ovšem mateřskou lásku a péči nic nenahradí.

Na instagramu zveřejnila muzikálová Jane z Tarzana novou společnou fotografii s Amélií a podělila se, jak u ní šestinedělí probíhalo. „Už toho víme víc. Už se docela s Amelinkou známe a občas mám i pocit, že v tom máme systém. Ale často Amélie rychle vysvětlí, že každý den nebude stejný… leda náhodou,“ uvedla.

Video: Ivana Korolová v klipu PMS

Video
Video se připravuje ...

V novém klipu se Ivana Korolová pěkně zakulatila FTV Prima

„Přátelé, mateřství je fakt řeka divoká, na které naštěstí plujeme ve dvou,“ pokračovala Korolová a poděkovala jak partnerovi Jiřímu, bez něhož by se raft možná převrhl, tak i zbytku své rodiny. „Během prvních týdnů jsou to peřeje, které se střídají s olejem,“ vysvětlila. S láskou, vervou, odhodláním a klidem se ovšem dá zvládnout prakticky vše.

Co Ivanu nejvíc trápilo, bylo několik neznámých v péči o Amélii. Fanouškům například zmínila, že někdy nevěděla, jestli může dceru vzít určitým způsobem, hlídala každé její krknutí, stejně tak se bála, aby neprochladla, a kontrolovala také, jestli stále dýchá.

Šestinedělí, ať už bylo jakkoliv náročné, si ale česká dabérka Lisy Simpsonové nesmírně užila. „Je to krása krás,“ uzavřela sáhodlouhý náhled do své duše.

VIDEO: Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala?

Video
Video se připravuje ...

Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
56 fotografií