Radostnou novinu sdílela herečka na sociálních sítích. „Amélie ...od 8.6. nám ukazuje vesmír... “ napsala na facebook a přiložila fotografii svého miminka.

Ještě než světu ukázala svoji milovanou holčičku, poděkovala Ivana nemocnici. „Vždycky jsem milovala dovolenou a hotely... a tenhle hotel nám změnil život,“ připsala k fotografii nemocnice, kde se miminko narodilo.

„Pořád jsem nebyla toho břicha nabažená a chtěla jsem si ho nechat. Je to nádherný, ale už stačilo,“ přiznala Ivana jen pár dní před porodem. A ač své budoucí děťátko přemlouvala, aby si s vykouknutím na svět pospíšilo, těhotenství si maximálně užila a bylo to prý těch nejkrásnějších devět měsíců jejího života. 

Jiný stav představitelka muzikálové Jane oznámila vskutku netradičně – fotografií na instagramu, kde na automatu v čekárně u lékaře zatrhla možnost - „těhotné“. „Až moje malý bikiny vystřídaj Tvoje mikiny…“ připsala k ní. To už byla ve čtvrtém měsíci, navzdory rostoucímu bříšku však nadále plnila veškeré pracovní závazky. V šestém měsíci už ale cítila, že je třeba práci dát vale a věnovat se zdraví a přípravám na nový přírůstek do rodiny.

„Děkuju za poslední představení a za dárečky ,,pro nás”... Od teď se objevím na pódiu nejdřív 25. 7. s kapelou a během srpna v milovaným představení Noc na Karlštejně,“ zmínila tehdy hvězda seriálu Krejzovi. To však ještě u nás neřádil koronavirus. Je ovšem šance, že novopečenou maminku v plánované termíny přece jen uvidíme na scéně.

Usměvavá brunetka má Amélii s bubeníkem Jiřím Veselým, kterého si po šesti letech vztahu vzala v roce 2017 v Krkonoších. Toto místo si pro veselku vybrali proto, že oba milují hory. V těhotenství musela Ivanka túry trochu omezit, tak uvidíme, jak se to změní po porodu.

Fotogalerie
66 fotografií