Tak tahle změna rozvádějící se Agátě Prachařové rozhodně sedla! S definitivní tečkou za manželstvím s Jakubem Prachařem (36) se odhodlala nejenom k návratu ke svému dívčímu příjmení Hanychová, ale také k zásadní změně svého zevnějšku. Přestože k ní dlouhá léta patřila téměř černá barva vlasů, díky níž vypadala jako žena-vamp, rozhodla se své kadeře zásadně zesvětlit.

„Zpátky v čase… Tohle jsem měla naposledy v Miss… baví mě to,“ okomentovala svůj nový look na sociální síti, a přidala celou řadu fotek, z nichž je jasně patrné, že si tuhle změnu jaksepatří užívá. Její „návrat ke kořenům“ ocenila celá řada jejích fanoušků, podle nichž je někdejší moderátorka pořadu Máma nad věcí teď celá rozzářená.

Navíc prý výrazně omládla – zkrátka jako kdyby se znovu ocitla v roce 2005, kdy se coby dvacetiletá účastnila soutěže krásy. Tehdy dosáhla až na „bronzovou“ příčku, když se stala druhou vicemiss. „Za mě super, tmavá vás podle mě dělá starší,“ shodují se mnozí.

VIDEO: Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky! David Turek, Aleš Brunclík

Nechala se snad inspirovat moderátorkou Evou Decastelo? Ta šla do barvy dost podobné té její přírodní počátkem května, kdy se po pandemii koronaviru opět otevřela kadeřnictví. Manžel prý drobné krásce při odchodu z domova naznačil, „že by uvítal návrat k něčemu, co si před jedenácti lety vzal.“ Eva, která byla v nedávné době blondýnkou, rusovláskou i černovláskou, se mu rozhodla tohle přání splnit, a stejně jako Agáta vypadá nyní skvěle.

VIDEO: Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením?

Video
Video se připravuje ...

Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením? Markéta Reinischová

Fotogalerie
74 fotografií