Matka nejpropíranější české tváře Veronika Žilková se brzy může hodit do zenu. Podle toho, co Agáta před časem prozradila, by manželství s Jakubem mohlo být rozseknuto do konce letních prázdnin. Další rodinné trápení tak může skončit s odbytím posledních teplých dnů. Žilková by teď, a nejen své dceři, ráda vzkázala pár důležitých věcí týkajících se právě rozvodu. Ze své vlastní zkušeností například ví, že nejlepší je rozloučit se jako přátelé, jinak dítě strádá.

„U rozvodu je nejdůležitější rozejít se přátelsky. Já jsem se rozvedla dvakrát a oba moji manželé byli mými kamarády. Jeden už zemřel. Takže to je velmi důležité a myslím si, že se jim to daří a že oba zůstali zejména rodiči dětí,“ uvedla Žilková pro web Pluska.sk.

VIDEO: Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky! David Turek, Aleš Brunclík

Snahu řešit to nejrozumnějším způsobem vidí nejen u dcery, ale také na Prachařově straně. „Kuba se odstěhoval před rokem a zatím si myslím, že se jim daří být dobrými rodiči,“ dodala. „Pro děti je to velmi důležité. Někdy se rodina prostě rozpadne. Ale žádný dramatický rozvod se nekonal,“ pokračovala herečka. Jí se rodina rozpadla dvakrát a obměna manželů nebyla pro dospívající Agátu zrovna přínosná. Ve vztazích tápe úplně stejně jako tehdy ona.

„Mrzí mě, že jsem byla Agátě špatným příkladem, protože si myslím, že by se lidé neměli rozvádět. Ale pokud se rozvedou v pohodě, je to lepší než falešné udržování partnerství,“ uzavřela hvězda nesmrtelného zábavného pořadu Tele Tele.

VIDEO: Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií