Ivana Jirešová nikdy nechtěla, aby její dcera šla v jejích šlépějích, ale stalo se. Dětem se v tomhle totiž zřejmě poručit moc nedá.

Je to tak, Sofie se dostala na konzervatoř. Rozhodně nemám v plánu jí to nějak ulehčovat, nebo vyšlapávat cestičku. Mně to taky nikdo neudělal a všechno jsem si zařídila vlastní pílí. Uvidíme, jak se jí bude dařit, když to nepůjde, bude dělat něco jiného,“ svěřila se Blesku herečka, kterou proslavila role barmanky Lucie v seriálu Ordinace v růžové zahradě

Naštěstí má Sofie příjmení po otci, takže hned nikomu nedojde, že je moje dcera, ale už si jdeme docela dost do podoby. Jelikož je škola v centru, tak na ni bude dohlížet její otec a můj bývalý manžel Viktor, protože my bydlíme na okraji Prahy,“ dodala Ivana. 

VIDEO: Břicho jako kámen! Ivana Jirešová v karanténě tvrdě zapracovala na postavě

Video
Video se připravuje ...

Břicho jako kámen! Ivana Jirešová v karanténě tvrdě zapracovala na postavě Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jirešová je blázen do sportu, kromě jógy a běhání propadla paddleboardu, a dokonce se v září společně se zpěvačkou Martou Jandovou (46) a dalšími dvěma celebritami zúčastní závodu Prague Paddle Fest

Ve čtyřech na jednom prkně, to bude výzva, ale určitě hodně legrace. Nejen se udržet, ale i závod dojet. Asi nebude moc času společně trénovat, ale je to závod, který je spíš pro zábavu, a důležité je se zúčastnit. Těším se, bude to určitě zážitek. Myslím, že se hodně zasmějeme,“ říká Ivana. 

VIDEO: Šokovaná máma Ivana Jirešová: Dcera (15) jí oznámila to, čeho se bála!

Video
Video se připravuje ...

Šokovaná máma Ivana Jirešová: Dcera (15) jí oznámila to, čeho se bála! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií