Už několik měsíců bojuje Anička Slováčková s rakovinou prsu. Po sérii chemoterapií přišla operace, kdy jí lékaři z prsu odstranili všechny útvary a nastoupila na další léčbu. Kapačky vyměnila za léky a čeká ji ozařování. 

„Moje poslední focení s vlasy na památku bylo s Irenou Zlámalovou. Protože to mělo být focení ze srdce, žena ženě. A mělo v tom být vidět všechno. Nešlo v podstatě ani o ty vlasy. Šlo o ten čas. Pro mě v tom vidět všechno je. Dokonce i oči dvakrát tak velký, protože jsem probrečela cestu tam i zpátky ( asi celkově každou cestu kamkoliv v tom období před zahájením léčby,“ popsala své niterní emoce zpěvačka.

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Vyfotila jsi tam holku, kterou už nikdy zpátky nebudu. Po které se mi moc stýská, ale která musela jít dál. S foťákem procházíš se mnou celou nemocí a já se těším a zároveň bojím toho, až uvidím všechny fotky po sobě,“ dodala Slováčková, které už znovu rostou vlasy a postupně se vrací do pracovního kolotoče. 

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
39 fotografií