„Vnučka je bohužel opravdu po smrti. Moje krásná, roztomilá holčička,“ posteskla si pro web Extra.cz Pojkarová, interpretka písně Pejskové se koušou. Smutná záležitost ji ochromila. „Tolik radosti jsem z ní měla, těšila jsem se, až jí budu dávat mašličky a budeme si spolu hrát. Jsem z toho zničená,“ přiznala Marie, která se vnučky dočkala díky synu Vilémovi. Ještě v květnu se přitom na facebooku pyšnila fotkou s vnučkou Valerií v náručí. „Přátelé, vnučka mi roste a já mám z toho radost,“ psala tehdy a netušila, že brzo bude bohužel vše jinak.

Podle webu Extra.cz k úmrtí šestitýdenní Valerie došlo, když její maminka, Vilémova přítelkyně Tereza, na návštěvě u kamarádky ulehla do jedné postele s holčičkou a ještě s dvouletým synem. Jenže miminko někdo z nich zalehl a ráno bylo už mrtvé. Matka měla navíc údajně mít v krvi zhruba 1,5 promile zbytkového alkoholu.

VIDEO: Marie Pojkarová: Pejskové se koušou

Jak přesně se tragédie odehrála a zda právě alkohol sehrál roli, zdrcená zpěvačka neví a nechce o tom ani mluvit. „Snacha byla na návštěvě, byla tam i dětská postýlka, ale tam Valerii nedala, spala s ní i s Viktorem v jedné posteli,“ dodala jen pro Extra.cz k celé záležitosti Pojkarová. Ta si přitom před pár lety prošla i dalším peklem, když jí náhle zemřel partner. Našla ho mrtvého v posteli.

VIDEO: Krásné léto - Marie Pojkarová

Video
Video se připravuje ...

Krásné léto - Marie Pojkarová /Youtube/

Fotogalerie
82 fotografií