Tereza Bebarová je bezesporu jako Ferda Mravenec. I ona totiž zvládá práci každého druhu. Je uznávanou herečkou a dabérkou, je dobrá i v moderování – a umí se otáčet v kuchyni. I to byl množná důvod, proč byla vybraná jako moderátorka kulinářského pořadu Peče celá země, společně s hercem Václavem Koptou (55). Sice ji tento post podle mnoha spekulací, a to i jejích vlastních, stál místo v nováckém nekonečném seriálu Ulice, kde roky ztvárňovala Světlanu, ona však nesmutní. Příští jaro bude moderovat druhou řadu a má z toho radost.

Je ale dost možné, že právě pořad Peče celá země ji inspiroval k tomu, aby si v den svých pětačtyřicátých narozenin upekla něco na zub. Přestože na televizních obrazovkách se to v populární show hemžilo nádherně zdobenými dortíky a buchtami, ona dala přednost podstatně skromnější krmi… „Jsou to jen půlkulatiny, tak jsem si k nim upekla jen koláče ze špaldové mouky s mákem a povidly,“ vysvětlila na sociální síti, kde s koláčkem zapózovala. Nechyběla v něm dokonce ani svíčka, kterou si jistě s narozeninovým přáním v mysli sfoukla.

VIDEO: Tereza Bebarová o Peče celá země 2

Video
Video se připravuje ...

Tereza Bebarová o Peče celá země 2 David Turek, Jan Jedlička

Narozeniny však měla 8. července, tedy ve středu, a to rozhodně není den vhodný pro velkou rodinnou party. „Pořádná oslava s rodinou nás teprve čeká,“ dodala vždy usměvavá Bebarová, která si to podle magazínu Extra.cz hodlá vynahradit při nejbližší, pravděpodobně víkendové příležitosti. „S celým cirkusem asi přijedeme k rodičům a tam si uděláme devadesátiny. Můj partner měl totiž 28. června taky 45 let. Dcera měla osm roků, můj brácha i moje máma měli taky narozeniny, všichni jsme Raci. Bude to takoví »račí ráj« s jedním Blíženečkem,“ vysvětlila.

Narozeninový dárek ostatně dostala už předčasně: vlastní kulinářský pořad Čas na TeBe, který by měl teď v létě běžet na televizích Mňam TV a TV Hobby. Pilotní díl s uznávaným cukrářem Josefem Maršálkem (38), porotcem výše zmiňovaného pořadu Peče celá země, natočila dokonce u sebe doma – a dokonce kvůli tomu musela svůj obývák s kuchyní upravit pro potřeby natáčecího štábu. Nový lifestylový pořad prý vymyslela díky karanténě, při které se nemohla hnout z domu a byla nucena všechny svoje aktivity přesunout mezi čtyři stěny…

VIDEO: Tereza Bebarová obětovala Ulici vše, teď dostala padáka: Znali i můj sexuální život! 

Video
Video se připravuje ...

Tereza Bebarová obětovala Ulici vše, teď dostala padáka: Znali i můj sexuální život! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
37 fotografií