Byť se skrze sociální sítě Alice Bendová svým fanouškům často ukazuje v plavkách, a dokonce i bez nich, se svým tělem není zjevně zcela spokojená. „To, co chci zhubnout, schovávám ve vodě,“ přihlásila se svým sledujícím na instagramu Alice Bendová z bazénu. Na zveřejněném snímku je herečka k vidění v plavkách a pouze od hrudníku nahoru. Jasně tím tedy dala najevo, které tělesné partie ji to trápí.    

„Navíc mám tři týdny do natáčení, chci zpět do loňské formy,“ posteskla si herečka při vzpomínce na rok 2019. „Bude se mnou hubnout i mamka, tak se budeme podporovat v nežraní,“ nebojí se použít expresivnější výraz Alice, která je vyhlášenou milovnicí dobrého jídla. Navíc hereččina sestra Andrea Lišková je vynikající cukrářkou, takže »kaziče linie« na své cestě za štíhlým tělem herečka potkává doslova na každém kroku.

VIDEO: Alice Bendová: Dostane se letos do svého apartmánu na Kanárech?

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Dostane se letos do svého apartmánu na Kanárech? Markéta Reinischová

A tak se Alice Bendová obrací na takzvané sezónní dietaření. Na to spoléhají především ti, kteří když se potřebují dostat do formy, namísto trvale zdravě nastaveného životního stylu, sklouzávají k příležitostnému držení nejrůznějších diet. Tak snad se herečka hubnoucí v tandemu s maminkou ubrání jojo efektu, aby obě dámy zanedlouho nečekalo další kolo ještě drsnějšího režimu.

VIDEO: Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude! Markéta Reinischová

Jak zhubnout břicho, stehna a další problémové partie?

Fotogalerie
49 fotografií