Dlouhé měsíce čekal, než mu odloučená manželka Dominika dá znovu, a tentokrát naposledy, košem. A to si ji chtěl nahnout balíkem peněz, který údajně našetřil koncertováním. Bývalý člen finské kapely ale po hořkém setkání v Praze neunesl další osobní prohru a obratem odletěl do Finska. Celou cestu domů přitom nezapomněl smutně dokumentovat.

„Můj domov na příštích devět dní,“ napsal k potemnělé fotografii, z níž se dá lehce vyčíst, že Timo bude víc než týden bydlet v nepohodlí a spát na malém gauči, který na jeho tělesné proporce není vůbec stavěný.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

Jak bídně na tom Tolkki je, emočně i finančně, neušlo ani fanouškům. „Na chlapa, který prodal miliony alb, to je fakt pěkná rezidence,“ uvedl sarkasticky jeden z nich. „Možná by ses měl soustředit víc na práci a méně na holky,“ popíchl ho.

Timo je známý svůdník a jeho vilná povaha je jedním z přemnoha důvodů, proč se s ním dcera Karla Gotta (†80) chce rozvést. V Mexiku si dokonce našel milenku, se kterou plánoval koupi domu. A to vše za ustavičného pláče, jak Dominiku miluje a chce ji zpátky…

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
55 fotografií