V časech dávných, silně provoněných marihuanou a ozvučených slastnou hudbou Beatles, bylo zarostlé podpaží u žen běžnou záležitostí. Nikdo se nad vyčuhujícími chloupky nepozastavoval, dokud reklamy na holicí strojky a žiletky, díky nimž bude každá žena „přirozeně krásná“, nevytlačily tento trend z povědomí společnosti a nenormalizovaly hladkost.

Dnes se holí i dívky, co ještě nejsou na prahu puberty a z dam s ochlupením na zcela běžných místech se stávají diskutované vyvrhelkyně. Ne všechny se ale podřizují masám.

Video: Podívejte se, jak vypadala Madonna od mala až doteď

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se jak vypadala Madonna od mala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

Stejně jako její drahá, stárnoucí, avšak duší stále mladá matička Madonna, se třiadvacetiletá Lourdes Leonová čas od času objeví s „květákem“ v podpaží, tedy neoholená. Nestydí se to předvést ani u kafíčka a cigárka v přeplněné zahrádce newyorské restaurace, kam ve středu vyrazila na brunch s přáteli.

Na fotografiích si kromě neoholených podpaží lze povšimnout, že Lourdes hlásá svobodu dalším partiím, tentokrát intimním! Nesvazuje se patriarchální podprsenkou a ňadra zakryla průsvitným topem, který odhalil vše potřebné. A to pouhý den poté, co Madonna na sociálních sítích rovněž odhalila prsa. Jaká matka, taká Katka.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
57 fotografií