„Je to rok od našeho zasnoubení,“ uvedla muzikálová hvězda.„Lucku jsem požádal o ruku 5. června. S Luckou jsem šťastný a myslím, že si oba vyhovujeme a rozumíme.“ Polemizování o zásnubách započalo ve chvíli, kdy se páreček objevil na finále soutěže Muž roku a Lucinka představila svůj nový „dar lásky“ na prstě, který je rezervován výhradně pro snubáky.

Matuš a jeho mladá partnerka se měli brát, jak se říká, po roce a jednom dni, tedy letos v červnu, ze svatby ale nakonec sešlo. „Je pravda, že teď jsme měli mít svatbu, ale oba jsme to zrušili. Spíš posunuli,“ přiznal.

Video: Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video
Video se připravuje ...

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam! Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Na vině nebyl ani tak koronavirus, kvůli němuž tisíce párů přesunuly vdavky na neurčito, ale Lucinčina nezletilost a pozdvižení, které kolem jejich netradičního vztahu s věkovou mezerou třiceti let stále vzniká.

„Právě tyhle pomluvy jsou tím, proč se vezmeme, až Lucce bude osmnáct. To bude plnoletá a budeme mít oba klid. Já myslím, že nám prostě lidi jen závidí, že nám to klape,“ pokračoval zamilovaný Matuš. Během tříletého vztahu s Lucinkou si vyslechl spoustu negativních řečí i teorií, že na věkovém rozdílu jejich vztah zkrachuje. „Jak je vidět, nám to naopak skvěle funguje.“ Na závěr dodal pro web Život v Česku, že svatba proběhne v roce 2021.

VIDEO: Bez urážky Zuzany Bubílkové: Jak Gott zachránil Matuše? A kdo bude tlumočit Schillerové? 

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Jak Gott zachránil Matuše? A kdo bude tlumočit Schillerové? Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

Fotogalerie
52 fotografií