„Nikdy jsem nikomu neříkal, že spolu něco máme,“ přiznal Blesku. „My jsme spíš kamarádi. Lucinku mám jakoby rád, ale vocaď pocaď, samozřejmě.“ Rozhodnutí o přátelství podtrhlo důvod, proč už chvíli nebyla viděna po jeho boku.

„Pořád čtu nějaký články, já se do toho vždycky zamotám, vždycky říkám nějaký blbosti,“ vysvětlil, proč už ji raději nikam nebere. Jeho zpěv si tak mazlivka Lucinka byla nucena vyslechnout z televize ze svého dětského pokojíku.

Pro Lucinku je jeho doznání zřejmě šokem, ještě nedávno totiž počítala se společnou budoucností: „Svatba ještě bohužel nebude, na dítě bych byla připravena klidně už teď, ale radši si počkám třeba do osmnácti,“ tvrdila nedávno v pořadu televize Nova Život ve hvězdách.

Matuš ale prý nepočítal ani se svatbou, ani s dítětem. „No, to nevím… Já bych si přál i miminko, ale neříkal jsem, že s ní... Svatba určitě ne.“ A od začátku ani prý nechce, aby se někdy sestěhovali k sobě. Jak zpěvák bez jakýchkoliv výčitek uvedl, je samotář, a tak to má nejradši.

Nyní Bohuš Matuš spíše doufá, že ho znovu obklopí davy fanynek. „Dyť já na to pořád čekám. Minulý rok jsem je měl pod okny, tam čekaly, teď tam nikdo nečeká!“ Tak třeba po této nepřímé výzvě svobodnému zpěvákovi na pódiu přistane i nějaká ta svlečená podprsenka.

VIDEO: Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video
Video se připravuje ...

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam! Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
63 fotografií