Udělala definitivní tečku za minulostí. K exmanželovi má evidentně tak silnou averzi, že hned jak mohla, zbavila se i jeho příjmení. Zatímco před rozvodovými tahanicemi, které v Česku formálně skončily v dubnu, vystupovala v úředních dokumentech jako Plekancová Vondráčková, teď se nenáviděného přízviska jednou provždy zbavila. Už je zase jen Vondráčková jako za svobodna.

Přitom staré příjmení ji spojovalo i se syny Matyášem (8) a Adamem (4), kteří se samozřejmě jmenují dál po tatínkovi. „Na úřadech a hlavně při cestování je mnohem jednodušší, když má maminka stejné příjmení jako její děti,“ hodnotí situaci sociální pracovníci, jak píše portál eXtra. Lucka ale pálí mosty, jak jen může.

VIDEO: Jágr a jeho víkend ve Špindlu. Kdo je kráska po jeho boku a jak si užívali? A Vondráčková pálí mosty

Video
Video se připravuje ...

Jágr a jeho víkend ve Špindlu. Kdo je kráska po jeho boku a jak si užívali? A Vondráčková pálí mosty Barbora Horáková, Aleš Brunclík

I když mohla po rozvodu pohodlně žít v luxusním bytě 5+kk se zahradou a měla to kousek do České televize, rozhodla se ho prodat. Prakticky hned, jak jí po rozvodu připadl! Nemovitost, kde měla mít podle Plekance tajná dostaveníčka s Matějem Hádkem (44), výhodně zpeněžila za 28,5 milionu! „Lucii vadilo, že ji z oken nad tím podolským bytem mohli sledovat sousedé, kromě toho byl byt spjatý s exmanželem,“ řekl eXtra kamarád populární zpěvačky.

Peníze překvapivě investovala do nebytové jednotky v suterénu památkově chráněného domu, který se nachází na pražské Malé Straně. Podle kupní smlouvy, kterou podepsala 11 dní před tím, než jí v Česku oficiálně potvrdil rozvod Nejvyšší soud, zaplatila 3 243 910 Kč. Na smlouvě ale ještě figurovala jako Plekancová Vondráčková.

Fotogalerie
55 fotografií