Už od doby, kde se Tereza Budková s Ondřejem Pavelcem posunuli ze škatulky flirtu a počátečního oťukávání do té s nálepkou vážný vztah, čelí modelka dotazům na vdavky. Už od roku 2016, kdy se začali vídat, se obrnila obligátním „Co se má stát, se stane.“ Blesku teď ale dlouhovlasá brunetka přiznala, že na prahu třicítky nad vdavkami vážně přemýšlí. „Ondra není moc ženící typ, takže si myslím, že to není na pořadu dne,“ přiznala Blesku Tereza Budková, která ale zároveň dodala, že jí osobně svatba a manželství rozhodně nejsou lhostejné: „Jestli to je na pořadu dne, tak mě to příjemně překvapí a budu ráda.“

I tak ale Tereza Budková netlačí na pilu, a jakožto správná vztahová diplomatka se svatby nedomáhá na sílu. „Neříkám, že teď, ale v budoucnu bych svatbu chtěla. Přijde mi totiž hezké, když se celá rodina jmenuje stejně,“ ozřejmila svůj názor na praktickou stránku věci modelka. A jako většina žen, i Tereza Budková má navíc jasnou představu o tom správném svatebním dni. „Asi jako každá holka i já mám odmalička vysněnou představu o své svatbě,“ prozradila modelka, která by se jednou ráda dočkala a prožila svůj dívčí sen.   

Zatím se ale Tereza Budková myšlenkami na to, jestli její hokejista přece jen poklekne a nabídne jí manželství, snaží nezaobírat. Po uvolnění karanténních opatření se naopak pokouší zabavit prací. Aktuálně se stala jednou z tváří projektu Knihy trochu jinak, jehož propagátory zvěčňuje ve svém ateliéru fotograf Jakub Ludvík.  

VIDEO: Tereza Budková o zásnubách, svatbě a dětech s hokejistou Pavelcem

Video
Video se připravuje ...

Tereza Budková o vztahu s hokejistou Pavelcem Kisa Císařová

Fotogalerie
37 fotografií