Když byl tvůrce mnoha nezapomenutelných filmových melodií první červnový den ohlášen jako nezvěstný, strachoval se o něj celý národ. Nakonec byl nalezen v pořádku a z policejní stanice ho strážníci převezli do nemocnice. Proč odešel z domova a nedal nikomu vědět, neprozradil ani sám Uhlíř.

O svém krátkodobém zmizení řekl jen to, že je mu zle.  „Opravdu je mi špatně. Cítím se špatně. Já myslím, že tohle se musí nějak spravit samo. Já bych nerad o tom hovořil. Nechci o tom hovořit,“ prozradil v úterý zpravodajskému webu TN.cz.

Ukázalo se, že se Uhlíř policii nakonec přihlásil sám! A vysvětlení o posledním místě jeho pobytu už na sebe nenechalo dlouho čekat. „Byl tady o víkendu,“ prozradil webu Expres.cz muž, jenž vlastní dům, kde se nachází Uhlířovo nahrávací studio. „Působil naprosto v pořádku. Hlava mu funguje stoprocentně. Vždycky přijede taxíkem a je tady, protože tu má klid,“ vyvrátil teze o zmatení a ztrátě paměti.

„Když se dal se svou nynější ženou dohromady, trávili tady spolu hodně času, teď sem spolu nejezdí skoro vůbec. On je tady jednou týdně. Byl tu i o víkendu, a proto jsem byl v pondělí překvapený, když jsem se dočetl, že zmizel,“ doplnil webu jeho domácí.

O Uhlíře se rodina a fanoušci báli především proto, že na tom není zdravotně dobře. Před rokem prodělal infarkt, po kterém skončil v nemocnici. Také bere životně důležité léky na cholesterol a průchodnost cév.

VIDEO: Policie pátrala po Jaroslavu Uhlířovi. Gottové zemřel druhý táta. A těhotná Konvičková je na nervy!

Video
Video se připravuje ...

Policie pátrala po Jaroslavu Uhlířovi. Gottové zemřel druhý táta. A těhotná Konvičková je na nervy! Blesk TV

Fotogalerie
20 fotografií