I když rozchod s hokejistou Michalem Gulašim nikdy tak úplně nepřiznala, tak ve čtvrtek 28. května oslavila rok samoty. 

„ANO! Jsem šťastná. Bez výčitek, bez předstírání, bez namlouvání si něčeho, že to je jinak, než to vypadá. NEVYPADÁ, je! Dnes je to rok... rok, co jsem sama.. První rok v životě člověka je okamžik, který bilancovat nestíháš, jak moc utíká. Já stíhám. Snad poprvé v životě cítím ten vnitřní klid, to zastavení se a rozkoukávání něčeho tak kouzelného, co mi roky zpátky proplouvalo mezi prsty, aniž bych si to mohla vychutnat, prožít.. Jeden rok bez muže, muže s velkým M, kterého nehledám, který si mě najde sám,“ rozepsala se na sociální síti Vlaďka Erbová, která má z prvního manželství dceru Viktorii (14) a z druhého syna Markuse (8). 

Po dlouhých vztazích se sportovci – hokejista Zdeněk Bahenský (34), fotbalista Tomáš Řepka (46) a třetí, hokejista Michal Gulaši, doufá, že ten další bude z jiné branže. 

„Děkuji za tento nádherný rok, který mě posunul jako žádný předtím – a jako by mě právě tento rok otevíral ty opravdu těžké, ale pravé dveře, za kterými cítím klid, jistotu a poznání opravdového života, který má trošku jiné základy, než jsem si vůbec uměla představit,“ dodává tajemně Vlaďka. 

Fotogalerie
39 fotografií