Nela Boudová Blesku přiznala, že fotka vznikla ve velmi veselé a povznesené náladě. Dokonce ji herečka měla v telefonu ještě celé dva dny, než ji zveřejnila.

Pořád jsem si nebyla jistá, ale pak se mi něco stalo v hlavě, doteď nevím, co přesně, a fotku jsem zveřejnila. Chápu, že to pro hodně lidí byl šok a někteří byli znechucení, protože jsem si až do té doby chránila své soukromí a záměrně o sobě mlžila, ale každý v sobě máme několik osobností a ve mně uzrála ta punková a šlo to ven. Musela jsem si počkat do 52 let, abych se dostala na titul Blesku, a to díky vagiroušce,“ svěřila se Blesku rozesmátá herečka, která sice snímek ze svého profilu stáhla, ale rozhodně se za svůj čin nestydí. 

Není důvod, i pro mě to byla taková sonda do společnosti, protože jsem zírala, jak lidé reagovali. Někteří to brali jako vtip a napsali mi, že mi fandí a že jsem je pobavila, jiní mě div neodtáhli na hranici a další moralizovali, opravdu jsem tolik reakcí nečekala. Vůbec to neustalo, denně mi lidé píší,“ tvrdí Nela. 

A co víc, odvážná fotka zaujala mužskou populaci. „Tolik pozvání na rande jsem už dlouho neměla. Jeden hoteliér mě dokonce pozval do svého hotelu, abych tady s rodinou strávila týden a užila si to. Musím se smát, ale zároveň mě to jako ženu potěšilo,“ dodala Boudová, která se pomalu vrací do práce. 

„Karanténou jsem přišla o všechnu práci, ale věřím, že se to zase vrátí. Čeká mě zkoušení hry v Divadle Palace, dotočení jednoho filmu, pak se začíná s F. A. Brabcem točit rodinný film o psu Gumpovi, kde hraji majitelku útulku,“ říká herečka s nadějí na lepší zítřky. 

VIDEO: Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče! 

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
31 fotografií