Nikol Štíbrová svého nového kluka dlouho netajila, protože si prý od začátku byla jistá, že to je ten pravý. „Od ledna jsme 24 hodin denně spolu a strašně nás to baví. V karanténě se vůbec nic nezměnilo, naopak jsme se vzájemně prověřili a ujistili se, že to je fajn. A právě i tady jsme si řekli, že začneme stavět společný dům. Pozemek jsem už dlouho měla koupený, ale samotné se mi do toho nechtělo. Teď mám konečně někoho, kdo to postaví,“ svěřila se v live streamu Blesku Nikol, která se svatbě ani dalšímu dítěti nebrání. 

„Zatím mě nikdo o ruku nepožádal, zasnoubená jsem už jednou byla a já o tom nechci mluvit. Petr je prostě skvělej chlap a s Máťou si ho necháme,“ dodala se smíchem Nikol. 

Ta samozřejmě jako většina žen už netrpělivě čekala na svého kadeřníka, aby z ní udělal „pravou“ blondýnku. „Domácí barvení dobrý, ale už jsem se na Lukyho fakt těšila. Stačí, že jsem si koupila brusku a pec na zapékání nehtů, a musím říct, že jsem svou Vietnamku připravila o práci,“ pochlubila se s humorem sobě vlastním Štíbrová. A jak se ukázalo po dvou hodinách, tak Nikol z kadeřnictví odcházela s růžovou barvou na vlasech. 

VIDEO: Nikol Štíbrová září! A rozhodně to není novou blond barvou, ale je tu chlap!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová září! A rozhodně to není novou blond barvou, ale je tu chlap! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií