Decentní šedou a růžovou provázala Bagárová do designu nového pokojíčku pro svou vymodlenou dcerku Rumiu. „Máme hotový pokojíček pro naší maličkou. Teda bude se o něj muset dělit i s námi, protože jí chceme být stále na blízku,“ podělila se porotkyně SuperStar na instagramu přesně tři týdny před narozením jejího uzlíčku štěstí a lásky. Na fotografii, pochopitelně ještě s těhotenským bříškem, stojí vedle bíle lakované postýlky a velké malby třešňových květů na zdi. Postýlku a komodu dozdobila nadýchanými doplňky.

„Všechny tyhle přípravy jsou tak krásné životní záležitosti a přináší tolik úsměvů a radosti, už jen aby byla ve zdraví konečně s námi. Sice máme ještě nějaký ten čas, ale myslím, že je fajn být ready,“ dodala začátkem května zpěvačka. K příspěvku se vyjádřila spousta osobností. Moničina nejlepší kamarádka, rovněž těhotná zpěvačka Markéta Konvičková (25) se v komentářích nad pokojíkem rozplývala, návrhářka Vanda Janda si zase přeje, aby mohla být její miminko a spát pod rozkvetlou třešní.

S partnerem, zápasníkem MMA Machmudem Muradovem (30) se v úterý 26. května konečně dočkali. Zpěvačka a porotkyně SuperStar porodila císařským řezem holčičku, která dostala jméno po své babičce, matce Macha, kterou, jak se sám vyjádřil, bezmezně miluje. Novopečená maminka i dcerka jsou v pořádku, a tak už zbývá jen pár dní, aby malá Rumia poprvé zavítala do svého kouzelného pokojíčku, který pro ni rodiče s láskou nachystali.

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
60 fotografií