Jelikož začátek vztahu miliardáře a kněžky nebyl nejjednodušší a Karel v té době žil ještě s manželkou Mariem Mhadbiovou (36), s Lilií si byli vzácní. Teď už spolu ale žijí a vychovávají dcerku Isabelu (1,5), přičemž kvůli nouzovému stavu z důvodu pandemie koronaviru spolu tráví více času než kdy dřív.

„Tím, že jsme spolu denně, což většina párů je, můžeme se začít brát jako samozřejmost. Můžeme si lézt na nervy. V tom se ztrácí taková magie,“ netají se Khousnoutdinová v rozhovoru pro Expres.cz, že vztahy v karanténě nejsou žádná legrace. 

„Nemáme ani chuť se objímat, projevovat lásku, objetí, říct tomu druhému, že mu to sluší. Je to potřeba si to vytvářet,“ objasňuje a vzhledem k tomu, že se věnuje i sexuálnímu koučinku, umí ostatním lidem s podobnými problémy poradit. 

„Když ráno vstaneme, měli bychom se políbit. Když jdu kolem, zastavit se a obejmout toho druhého,“ radí brunetka a vysvětluje svou teorii následovně. „Ono to kolem nás klade takové hezké pole, ve kterém intimní vztah kvete.“ 

Svých tipů se jistě sama drží a s Janečkem jsou tak určitě jako dvě hrdličky. Dokonce si dávají i rande, i když kvůli současné situaci jen v prostorech domova. „Dejte si rande doma, podle mě je to skvělé. Jít třeba na střechu, dát si víno a koukat na západ slunce, nebo klidně v obýváku, na zahrádce. Je potřeba vytvářet momenty, kdy se snažíme, třeba se převlečeme, to k tomu druhému budeme pohlížet jinak a bude nás zase vzrušovat,“ dodala pro Expres.cz Lilia, jak se mají všichni starat o blaho své lásky a rodinného štěstí. 

VIDEO: Přítelkyně miliardáře Janečka promluvila: Živím se sama!

Video
Video se připravuje ...

Přítelkyně miliardáře Janečka promluvila: Živím se sama! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
71 fotografií