„Tak pro dnešek docvičeno, domailováno, uklizeno, navařeno... no a co teď?! Vždy jsem si stěžovala, že ty dny hrozně rychle letí... Takže, beru zpět, bylo to zjevně jen mým životním stylem,“ prozřela v karanténě Dominika Myslivcová.

Ke komentáři nezapomněla připojit fotku, na které pózuje se svým francouzským buldočkem, jehož pojmenovala podle své oblíbené luxusní značky Fendi. A ač snímek pochopitelně zvláště, ale nejen mužské oko zaujme nadupaným dekoltem ve sportovní podprsence, česká Barbie sama upozornila na jinou část svého těla. Navíc ne zrovna v pozitivním smyslu slova!

„Mimochodem vůbec se bez těch napletených vlasů necítím, tak mi nepište, že jsem jak oškubané kuře - vím to,“ doznala se přes instagram sexbomba, že shodila uměle přidělané vlasy a její blond kštice tím dle ní samotné značně utrpěla. „Já jsem si ani nevšimla. Hodně holek nemá z poloviny ani tolik vlasů, jako máš ty,“ snažila se Myslivcovou trefně uklidnit jedna z fanynek a odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. „No, tak asi hodně dělá ten nezvyk, já si přijdu jak bez vlasů,“ vysvělila Dominika, které však dle fanoušků změna na kráse nijak neubrala.

VIDEO: Dominika Myslivcová ve Varech: Byla bych skvělá prezidentka!

Video
Video se připravuje ...

Dominika Myslivcová ve Varech: Byla bych skvělá prezidentka! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
73 fotografií