V červenci Baselides slavnostně zahájil vernisáž svých spirituálních obrazů a šperků a tvrdil, že je to kvůli tomu, aby se očistil od nálepky „zloděj kabelek“. V roce 2016 byl totiž zadržen a strávil noc v policejní cele po obvinění z krádeže. Od soudu pak odcházel s trestem odnětí svobody na jeden rok s odkladem na dva roky.

Bývalý moderátor se tak dal po škraloupu raději na malování. „Tenhle dar mám už dvacet let, zajímám se o anděly a karty. Jezdím na krásné andělské víkendy, vykládám numerologii a moc mě to baví. Opravdu jsem se rozhodl, že už opravdu nebudu hrát vrahy a pedofily, že si nebudu ničit svoji karmu a budu tvořit,“ tvrdila na výstavě někdejší hvězda Snídaně s Novou

Ale jeho díla zřejmě nešla na dračku, jak očekával, a tak brzy musel galerii vyklidit. Opět se po něm slehla zem, až v letos v únoru napsal podivnou zprávu na sociální síť. „Milí přátelé, přeji vám pěkné dny. Na delší dobu se loučím. Užívejte si život s láskou, v pohodě a ve zdraví!“

Jak se ukázalo, jeho novým útočištěm se staly Kanárské ostrovy, konkrétně Maspalomas, což je vyhledávaná destinace na Gran Canarii. 

Na poslední fotce, kterou uveřejnil před pár dny, byl ovšem Libor k nepoznání. Oblékl se do ženských šatů, na hlavu si uvázal šátek, namaloval si oční linky a na puse mu nechyběla ani rtěnka! „Žena???“ ptala se jedna z fanynek, ale Libor neodpověděl.  

Uvidíme, s čím dál přijde, třeba se tak maskuje před věřiteli, nebo se v opačném pohlaví konečně našel a je mu tak lépe. 

VIDEO: Libor Baselides promluvil o krvavém konfliktu! Dokonce byl na vyšetření.

Video
Video se připravuje ...

Libor Baselides promluvil o krvavém konfliktu! Dokonce byl na vyšetření. David Turek

Fotogalerie
44 fotografií