Nesvadba to společně s producenty oznámil v tiskové zprávě. „Premiéru jsme se s lítostí v srdci rozhodli odložit. Autorský projekt Michala Nesvadby měl být poprvé uveden 14. března 2020 v pražské Tipsport areně. Nový termín premiéry po dohodě se všemi zainteresovanými stranami včas zveřejníme,“ objevilo se v oficiálním vyjáření. 

„Za případné komplikace, které tento krok způsobí, se omlouváme, ale věříme, že našim důvodům porozumíte. Fantazie na kolečkách ... aneb Záhada mizejících hraček je v první řadě akcí pro rodiny s dětmi a my v žádném případě nechceme ohrozit jejich zdraví či bezpečnost.“

„Tato cílová skupina navíc v současné době pochopitelně velmi citlivě vnímá možná zdravotní rizika plynoucí z účasti na hromadných akcích, což se projevuje na rostoucím počtu dotazů ohledně případného vrácení vstupenek a také poklesem prodeje zbývajících vstupenek v době nejintenzivnější reklamní kampaně," říká Nesvadba.  

Pořad pro děti je prý ale připraven. „Show je v souladu s původním plánem vyrobena, nazkoušena a připravena k odehrání, jakmile to situace dovolí. Premiéra se pouze přesouvá, ale neruší. Vstupenky zakoupené na pražskou premiéru zůstanou v platnosti. Komu by nový podzimní termín, který intenzivně hledáme a následně obratem zveřejníme, případně nevyhovoval, bude mu vstupné vráceno ve lhůtě do 30 dní u ticketingové společnosti, kde vstupenky zakoupil. Každý, kdo si vstupenky ponechá, obdrží od producentů před představením malý osobní dárek s tematikou Fantazie na kolečkách," dodávají producenti. 

Termíny a místa konání následující Tour – Fantazie na kolečkách 2020 jsou beze změny: 24. 10. Třinec, 31. 10. Liberec, 7. 11. České Budějovice, 14. 11. Zlín, 21. 11. Ostrava, 28. 11. Pardubice, 5. 12. Chomutov. Termín pražské premiéry představení Fantazie na kolečkách organizátoři doplní co nejdříve.

Fotogalerie
16 fotografií