„Vždycky jsme plánovali, že příchod našeho dítěte bude co nejpřirozenější, bez léků a tišících prostředků. Ale nakonec jsme se museli spolehnout na moderní medicínu, abychom vůbec naše dítě zachránili," vylíčila topmodelka původem z Karviné, která své životní štěstí nakonec, ač nadále cestuje po celém světě, našla až v dalekém zámoří po boku svého vyvoleného Benjamina Larretche. V otevřeném rozhovoru pro časopis Hello nyní promluvila o pohnutých chvílích, které provázely příchod na svět jejich synka.

„A nemůžeme být za rozhodnutí a práci lékařů vděčnější,“ pokračovala. „Doufali jsme, že všechno bude přirozené, ale osud nám rozdal úplně jiné karty. Pak musíš hrát s tím, co máš v ruce,“ prozradila Petra, když představovala Bodhiho, který se narodil šest týdnů před termínem urgentním císařským řezem.

Nemohla jsem si ho ani přitisknout

 „Přinesli mi ho, abych viděla jeho maličký roztomilý obličej. Cítila jsme ho a dala mu svou lásku. Ale nemohla jsem si ho přitisknout k tváři, protože se narodil tak předčasně a hrozila infekce,“  pokračuje Petra.

K rozhovoru pro magazín Hello v jejich sídle v Dominikánské republice se připojil i její manžel, podnikatel Benjamin Larretche. Přítomen byl i jejich tříměsíční syn, narozený 15. listopadu, jehož jméno podle Petry znamená Osvícení.

Vidět ho se všemi těmi hadičkami napojenými na jeho tělíčko, v neustálém hluku udržovacích strojů, bylo to pro mě velmi obtížné,“ pokračovala topomodelka, „ale manžel je silný, klidný a vždycky pozitivní. Bodhi teď jenom vzkvétá, je velmi šťastný a tak milovaný. Je super zdravý a silný a tolik vyrostl. Jsme za to velmi vděční a teď jsme všichni na šťastném místě,“ dodala. 

Neštěstí se jí  nevyhýbalo

Pokud někdo na Zemi ví, jak nás může zasáhnout ruka osudu, je to právě Petra. V roce 2004 si užívala romantickou dovolenou v plážovém bungalovu na břehu Indického oceánu v Thajsku se svým tehdejším přítelem, fotografem Simonem Atleem. Ale pak na Vánoce udeřilo tsunami. Osm hodin se držela na stromě, než ji zachránili. Utrpěla vážná zranění, včetně zlomené pánve. A její přítel Simon se dokonce utopil.

„Tato zkušenost bude vždy součástí mého života. Určitě utvářela můj další život mnoha způsoby. Je to stále součást toho, kým jsem. Ale narození dítěte je pro mě nová a krásná kapitola,“ říká dnes šťastná maminka krásného malého chlapečka o překonaných protivenstvích.

Topmodelka Petra Němcová popsala těžký porod svého synáčka Bodhiho.
Autor: Instagram