Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Co dohnalo Erbovou, Buzkovou či Dolly Buster ke zmenšení prsou? Tady je pravda!

/
  • Zdraví i kariéra! Co dohnalo Erbovou, Buzkovou či Dolly Buster ke zmenšení prsou?
    23. února 2020 ● 19:12

    Leckteré ženy si vycpávají podprsenky, aby měly zdánlivě větší poprsí. Jenže ani ty, které jsou obdařené od přírody, leckdy nejsou spokojené. Například hvězda Ordinace i Tváře Kateřina Marie Fialová (23) si nechala prsa zmenšit! A není sama…

  • 1.

    Kateřina Marie Fialová: Čtyřky šly pryč

    Ještě před rokem se v show Tvoje tvář má známý hlas předváděla se svými přírodními čtyřkami, které vystavila dokonce i v pánském magazínu. Jenže záhy podstoupila operaci, aby je měla menší.

     

    „Ze zákroku jsem opravdu nadšená. Nemám žádné bolesti, mohu se lépe pohybovat, a dokonce někdy chodím i bez podprsenky. To jsem si dříve vůbec nemohla dovolit,“ přiznala Kateřina, která nyní září v Ordinaci v růžové zahradě 2 coby dcera Simony Krainové (47). „Konečně se cítím jako pořádná ženská a nestydím se nikde svléknout,“ dodala navíc usměvavá brunetka.

    Kateřina Marie Fialová
    Autor: Tonda Tran, TV Nova

  • 2.

    Vlaďka Erbová (38): Boj proti přírodě

    Dvojnásobná maminka k podobnému zákroku přistoupila už dokonce třikrát. „Věkem se nám dějí různé srandy, já jsem před zhruba čtyřmi lety šla domů od svého plastika 75C, teď jsem 75F. Ano F jako Františka,“ svěřila se bývalá žena Tomáše Řepky (46).

     

    „Není to úplně jednoduché najít hezké, funkční, pohodlné a zároveň i šmrncovní prádlo,“ vysvětlovala jinak útlá Erbová s typicky krátkým sestřihem vlasů.

    Vlaďka Erbová
    Autor: Jan Tůma

  • 3.

    Hana Mašlíková (37): Prasklé implantáty

    Někdejší moderátorka Snídaně s Novou musela pod kudlu ze zdravotních důvodů. „Výměna implantátu u mě byla nutná, protože se na sonu zjistilo, že mají prasklinky. Bylo tedy nutné je vyměnit,“ popsala Reinders Mašlíková.

     

    „A při té příležitosti jsem zvolila i rovnou menší velikost. Člověk má jiný rozum v pětadvaceti letech a samozřejmě v pětatřiceti. Zároveň se nám s věkem mění i životní priority, jsme zkušenější, no prostě se vlastně celý život nějak vyvíjíme,“ dodala o zákroku, který absolvovala před dvěma lety.

    Hanka Reinders Mašlíková
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Petra Buzková (54): Chronické bolesti zad

    Petra Buzková se mohla kdysi pyšnit titulem političky s nejvyvinutějším poprsím, jenže dobrovolně se toho vzdala, jelikož zdraví jí bylo přednější. „Dlouho jsem o tom přemýšlela, než jsem se k takovému zákroku odhodlala. Ale bylo to ze zdravotních důvodů nutné,“ uvedla pro Aha! bývalá ministryně školství, která kvůli ňadrům trpěla chronickými bolestmi zad.

    Petra Buzková
    Autor: Roman Souček

  • 5.

    Dolly Buster (50): Zklamala fanoušky porna

    Česká pornoherečka, která je vlastním jménem Nora Bochníčková, se proslavila umělými ňadry s velikostí podprsenky 75DD po celém světě. Jenže před deseti lety se rozhodla pro radikální změnu a část silikonů si nechala odstranit. Příznivci dodnes její XXL dekolt oplakávají.

    Dolly Buster v roce 1998.
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Simona Halepová (28): Operací k tenisové slávě

    Někomu poprsí vadí kvůli zdraví, ale někomu překáží dokonce i v kariéře, například rumunské tenistce Simoně Halepové. „Udělala jsem to jen kvůli tenisu,“ přiznala, proč si nechala přednosti zmenšit. A vyplatilo se, vystoupala ve světovém žebříčku o neuvěřitelných 450 míst!

    Simona Halepová
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Monika Marešová (45): Dělá to jen kvůli sobě

    Po porodu prvního syna Jakuba (9) si první manželka Leoše Mareše (43) poprsí zvětšovala, ale před pěti lety musely implantáty ven. „Dělám to jen kvůli sobě,“ vysvětlovala s tím, že si nechala vymodelovat pevné trojky.

    Monika Marešová
    Autor: Blesk – Marek Pátek, Jan Tůma

  • 8.

    Lenka Hornová (53): Po operaci plakala

    Bývalá moderátorka Prásku! na Nově po porodu přibrala třicet kilo. Prsa jí narostla do velikosti osm, a tak se rozhodla pro chirurgické zmenšení. Ačkoliv ji za to prý lidé dost zkritizovali, dnes už to Hornová neřeší. „Pamatuji si, že jsem brečela a měla jsem pocit, že už nikdy nemůžu vyjít mezi lidi. Hodně mě to trápilo,“ líčí.

    Lenka Hornová se raduje, její dohazovačský tah se zdařil, Danková chodí s Benešem
    Autor: Martin Procházka, David Malík, Pavel Machan

  • 9.

    Prsa od pojišťovny

    Zmenšení prsou může v některých případech hradit i pojišťovna, ovšem pouze tehdy, kdy je to otázkou zdraví. „Tuto operaci musí doporučit buď neurolog, případně ortoped či mammolog. Žádost pak musí schválit revizní lékař zdravotní pojišťovny. Provedení plastické operace kvůli psychickým potížím, které mohou nastat z důvodu nespokojenosti s velikostí prsů, není hrazené z prostředků veřejného zdravotního pojištění,“ uvedl mluvčí VZP Vlastimil Sršeň.

     

    „Měl jsem několik pacientek, kterým velká prsa doslova huntovala záda,“ řekl Aha! známý ortoped MUDr. Jiří Váchal a dodal: „Těm jsem doporučení na zmenšení ňader dal a po zákroku se jim opravdu hodně ulevilo.“

     

    A kde si nechat zákrok provést? „Tento výkon se může provést na pracovišti, které má smlouvu s danou zdravotní pojišťovnou. Většinou se jedná o pracoviště plastické chirurgie ve velkých nemocnicích. Soukromá zařízení obvykle nemají smlouvy se zdravotními pojišťovnami a výkon zde si pacienti hradí,“ vysvětlil plastický chirurg MUDr. Karel Urban z kliniky Esthé, který také pracuje v Nemocnici na Bulovce.

    Více fotek (PŘED I PO) slavných dam, které zákrok podstoupily, najdete v galerii ->

    Fotogalerie
    131 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

Menix55: Koho to zajímá???A Erbová ta stará hnusná cigoška už vůbec nikoho

(24. 02. 2020 11:46)

Sislavej: To je stlašný ťakové kozičky a ja si cucam pipika sám🤔

(24. 02. 2020 08:53)

Homosapa: Velký cecky mam rád ale ne silikonovej hnus a kačeří držky.To je hnus!
To už radši chlapa!

(24. 02. 2020 08:01)

xoxo: Ženský, kdy vám dojde, že v prsou, kačerovi, vytažené kůži k uším, nalepeným nehtům a řasám, vytetovanému obočí a spoustě jiným přidělátek, půvab ženy není. Je to odpuzující a která tvrdí, že se konečně cítí být krasavice, tak si spletla dobu. Probraly jste se z hibernace o pár stovek let dřív. Jedna jak druhá, všechny na jedno brdo.

(23. 02. 2020 22:52)

jarypadlo: No co se asi stalo?Krávy něco přepískly a protože silikón něco váží,už to neunesou.Najmout si nosiče,asi černo*cha by neutáhly finančně a tak musí kus část objemu a váhy do pryč. Wono je to stejně na palici,ksicht krabatej a koz*y jak dvacítka...

(23. 02. 2020 20:08)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy