Představitel nadporučíka Lupínka ze seriálu Rapl, koktavého prince z pohádky Sedmero krkavců a nově hvězda crazy komedie Případ mrtvého nebožtíka působí vzdor svému věku velice mladě. Nikdo by například netipoval, že je už otcem! Sdílení domácnosti s malým miminem je však pro něj, jak se zdá, náročné. „Můj syn má ten režim tak nastavený, že vstává třeba klidně v šest třicet. Ale někdy je to lepší a je to třeba až ve tři čtvrtě na sedm,“ usmíval se hrdý tatínek.

V domácnosti se prý snaží své snoubence maximálně vycházet vstříc a podporovat ji. „Naučil jsem se všechny ty věci jako přebalovat, jako správnej táta. A musím říct, že mi to vůbec nevadí, naopak to mám rád a snažím se partnerce pomáhat. V tomhle musím uznat, že to je pro ty maminky strašnej záhul, odmalička vypiplávat to miminko…“ přiznal Příkazký.

„Porodem se vám změní život, už jste prostě tři. Přibyde ta zodpovědnost. Je to úplně jiný, ale je to krásný,“ dojal se novopečený tatínek, ze kterého bude brzy ženatý muž. Právě to, jak se mu po narození chlapečka proměnilo vnímání světa, ho zřejmě přimělo uskutečnit tento zásadní životní krok!

„Svatbu jsme naplánovali na srpen a bude to venkovní svatba. My ani jeden nejsme z Prahy, akorát jsme se tady potkali a žijeme tu,“ vysvětlil pro Impulsovy. Doma je sice podle úřadů již v Praze, musel si prý nechat změnit místo bydliště kvůli modrým zónám, jeho srdce však zůstalo doma ve Strážnici. A nejinak to má i jeho partnerka. „Jedna rodina je ze západních Čech, druhá z jižní Moravy, tak to musíme nějak spojit…“ dodal herec, jenž jinak ohledně detailů svatebního veselí zůstal tajemným.

VIDEO: Případ mrtvého nebožtíka: Nová komedie si utahuje z kriminálek!

Video
Video se připravuje ...

Případ mrtvého nebožtíka: Nová komedie si utahuje z kriminálek! Bio Illusion

Fotogalerie
26 fotografií