V době, kdy se seznámili, byla Jana Plodková brunetou a Filip Žilka mladíkem s rozcuchem na hlavě. Dnes je herečka na blond a na svém partnerovi miluje jeho šediny.

Deváté výročí vztahu oslavili na druhém konci světa, v Asii, kde poznávají tamní krásy přírody. A Jana zašla až tak daleko, že si v pralese dopřála skutečnou lahůdku. „Červ, co chutná jako slanina, do té doby, než mi došlo, že jím červa,“ pochlubila se na sociální síti éterická kráska.

S Filipem už procestovali hodně zemí, kde především poznávají místa mimo turistické trasy. „Když s Filipem sdílíme společné zážitky, je to pro mě nejvíc. V poslední době jsme se takto ocitli ve výběhu s vlky a čekali, plný strachu, adrenalinu, nadšení, až k nám přijdou a dají najevo, že tam můžeme být s nimi. Když jsme vylezli, nebyli jsme schopný slova, a přesto jsme věděli, co ten druhý prožíval,“ řekla pro iDnes.cz Plodková.

Nejčastější otázkou pro oba je, kdy bude svatba a dítě. „Mám to takhle: co má přijít, přijde, co nemá, to nepřijde. Velmi si přeji děti, byla bych šťastná. Což zase neznamená, že momentálně jsem bez dětí nešťastná. Jen nechci věci dělat nepřirozeně,“ tvrdí herečka.

VIDEO: Jana Plodková na premiéře se zraněným přítelem! Kdo mu rozbil čelo? 

Video
Video se připravuje ...

Jana Plodková na premiéře se zraněným přítelem! Kdo mu rozbil čelo? Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií