Téměř pro každou ženu je hovor o čísle, které jí ukáže váha, choulostivým povídáním. Pro citlivější povahy může být takové přiznání i notně traumatizujícím zážitkem. Respektive pokud šla váha dolů, pochlubí se ráda v podstatě každá žena. Naopak je to o poznání horší. Eva Decastelo do toho ale šla! A nešpitla to jen tak do ucha trenérce, nebo nesvěřila doma manželovi u skleničky vína. Moderátorka si posteskla veřejně.

„Tak a je to. Po svátcích šest kg plus. Bez filtru a retuše, zato s full make-upem. Jsem sice odvážná, ale nejsem sebevrah. A jak jste na tom vy? Já se na to teď zase vrhnu,“ přiznala se moderátorka nepřímo ke svým svátečním nedietním prohřeškům. Na druhou stranu z toho dvojnásobná maminka nehodlá dělat zase takové drama. Aspoň ji to pořádně nakoplo se sebou něco začít dělat. A když už tu informaci poslala na veřejnost, bude mít o to větší motivaci dodržet své předsevzetí.  

Šest kilo navíc není zas tak mnoho, na druhou stranu Evě osud nenadělil výšku modelek. Na postavě se vzrůstem jen něco málo přes metr šedesát je každé kilo docela znát. A jelikož ženy, které v dotaznících zaškrtávají jako povolání „moderátorka“, musejí kromě dobrého projevu dbát i na svůj vzhled, bude si Eva muset zase trochu máknout. 

VIDEO: Uplakaná Eva Decastelo na pohřbu Františky (†67): I negativa se snažila zjemnit.

Video
Video se připravuje ...

Uplakaná Eva Decastelo na pohřbu Františky (†67): I negativa se snažila zjemnit. 

Fotogalerie
29 fotografií