„Láska je jako vesmír. Neustále se rozpíná,“ dojímá se poeticky herečka na sociální síti u společné fotky se synkem Tobiášem (2) a novorozeným Jáchymem. Její mateřské naplnění však narušuje to, co potkává mnoho novopečených maminek. „To, že první dny (možná i týdny) nejsou procházkou růžovým sadem, je už veřejně známo,“ načala těmito slovy Andrea Růžičková ožehavé téma kojení a podrobně popsala, co ji přesně v současných chvílích trápí.

„Jako... ale nějak jsem myslela... že podruhé to už bude malina... Není!“ přiznává Andrea. „Bolí to jak čert. Prsa jak Tatry: Gerlachovský a Lomnický štít!“ přirovnala nešťastně a zároveň s vtipem stav svého mateřským mlékem rozbolavělého a ztuhlého poprsí ke slovenskému pohoří.

„Ale... Vydržím! Už se to zlepšilo o 50 % a pak, to bude už jen požitek,“ věří herečka, která se rozhodla dalším kojícím maminkám dát radu k nezaplacení, jak tyto problémy co nejvíce zmírnit. „Pomáhá nahřívání, ale sprchovat se 10x denně teplou vodou, aby to povolilo, to nedáš. Moc mi pomohl nahřívací polštářek. Velká úleva!“ doporučuje představitelka seriálové doktorky Mariky z Ordinace v růžové zahradě 2, která přivedla očekávaného synka na svět poslední den roku 2019.

VIDEO: Andrea Kerestešová Růžičková poprvé po porodu na plese! A hned naostro

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kerestešová Růžičková poprvé po porodu na plese! A hned naostro Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií