K místu posledního odpočinku svého tatínka Karla Gotta se Dominika Gottová dostala až v pondělí odpoledne. Dřív jí to totiž neumožňovala nová práce servírky v baru v jednom pražském obchodním domě.

„Hrob mého tatínka je velmi vkusně udělaný, přišla jsem mu položit květinu a zapálit svíčku. Také jsem mu přišla říct, že plním jeho přání, abych se vrátila domů a dala se do pořádku. To se také děje, jsem zpátky doma a jsem v pořádku. Tátu mám navždy v srdci a cítím, že je tu stále s námi,“ byla první slova Dominiky pro Blesk.

Ta se u hrobu zdržela 15 minut. „Je to pro mě velmi emotivní a slibuji, že za tátou budu chodit co nejčastěji a říkat mu, jak se zlepšuji,“ dodala s pláčem nejstarší dcera Slavíka.

Gottová přišla v doprovodu kamarádky. „Jsem ráda, že mě sem doprovodila kamarádka Šárka Rezková, se kterou se dlouhá léta přátelím. Vánoce strávím s maminkou u přátel. Dárky už mám nakoupené, takže se už jen těším na klid, dobré jídlo a samozřejmě na české pohádky,“ řekla Dominika.

Otázky, kdy se sejde s vdovou Ivanou a ostatními sestrami, přešla mlčením... Největší starosti totiž teď Dominice dělá finský manžel Timo Tolkki (53), s nímž se rozvádí.

VIDEO: Dominika Gottová otevřeně v Blesku: Vím, že jsem tátu zklamala!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Dominika Gottová otevřeně v Blesku: Vím, že jsem tátu zklamala! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
69 fotografií