Trable nejstarší dcery Karla Gotta (†80) Dominiky jako by nebraly konce. Sotva pohřbila tatínka, musela řešit palčivé problémy v manželství s finským hudebníkem Timem Tolkkim. Nevyzpytatelný umělec si totiž nabrnkl milenku, mladou mexickou umělkyni Claudii Pearlovou, a když je pak nešťastná Dominika přistihla in flagranti v nejchoulostivější situaci, rozhodla se k urychlenému útěku z Helsinek. „Když jsem šla v noci na záchod, tak jsem je přistihla při sexu. Bylo to strašné,“ prozradila Blesku. Navíc se poté dozvěděla, že její muž dluží za několik měsíčních nájmů.

Místo toho, aby se Timo chytil za nos, sbalil si pár švestek i on a odletěl za Claudií do Mexika. Plánoval s ní natočit celé album powermetalové hudby, ona se mu však začala vyhýbat a někdejší hvězda kapely Stratovarius navíc zjistila, že jeho vyvolená žena je zadaná. Po několika nenávistných výkřicích, když zjistil, že si ho všude zablokovala, zase škemral, aby se mu ozvala a vyjádřila se alespoň k jejich hudebním plánům. „Aby bylo jasno, nikdy jsme nebyli milenci, jenom velmi dobří přátelé,“ rozmyslel se a navíc začal plánovat návrat k Dominice, přestože ta o tom nechtěla ani slyšet.

Stejně tak otočila i Claudia. Ta se zprvu těšila, jak dokončí svůj epický hudební projekt, poté se stáhla a vydala jenom velice prapodivné vyjádření: „Rozhodla jsem se tento projekt s Timem Tolkkim ukončit, kvůli své ochraně, protože se bojím o své fyzické bezpečí. Z tohoto důvodu jsme se rozhodla udržovat odstup.“ Tolkki, tedy poté, co se své zlomené srdce snažil několikrát vyléčit pořádnou opičkou (o čemž samozřejmě informoval všechny své přátele a fanoušky na facebooku), učinil zásadní krok: Chce ji za to hnát k soudu. „Její zlý plán je téměř až neskutečný. Už od začátku si to všechno naplánovala. Využila mě, má v Mexiku přítele. To díky mně je slavná. Všichni ji tu teď nenávidí a už jsem na ni poslal i svého právníka,“ vyjádřil se Timo.

Kromě toho se podle svých vlastních slov chystá v Mexiku učit v hudební škole, prý by rád naučil hrát chudé děti na kytaru. Během pár hodin však opět přehodnotil svou situaci a místo agresivního tahu proti zpěvačce, která ho tak krutě vypekla, došel k názoru, že bude lepší se řídit samurajským morálním kodexem bushido. „Rozhodl jsem se stáhnout žalobu proti Claudii. Ve skutečnosti z toho všeho můžu vinit jen sám sebe. Přeji jí a její rodině a všem tady v Mexiku šťastný a nádherný vánoční čas. Buďte na sebe hodní, lásku a mír všem, Timo.“ Všichni teď netrpělivě očekávají, s čím se vytasí příště… že by harakiri? Nebylo by to přece poprvé, co vyhrožuje sebevraždou…

VIDEO: Trable psychicky nemocné slavíkovy dcery: Gottův zeť chtěl spáchat sebevraždu! 

Video
Video se připravuje ...

Trable psychicky nemocné slavíkovy dcery: Gottův zeť chtěl spáchat sebevraždu! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

Fotogalerie
60 fotografií