„Je to nemoc, která postihuje střeva,“ řekla nám na jaře 2017 Klára Kolomazníková, která se spolu s dalšími třemi kráskami v devadesátých letech proslavila jako zpěvačka ve skupině Holki. Teď se ale o nemoci rozpovídala mnohem víc. Klára se svěřila, že trpí takzvanou Crohnovou chorobou, která se často projevuje chronickým zánětem střev a pacientům častokrát velmi znepříjemňuje život.

Proto se při dietě nemůže v jídelníčku ohlížet jenom na hubnutí, ale musí brát ohled také na svou nemoc. „Mám určitá výživová omezení. Kromě smaženého a mastného bych neměla jíst například ovoce a zeleninu s peckami a semínky. Ale přiznám se, že to úplně nedodržuji, miluju papriky a rajčata,“ přiznala pro Super.cz Klára Kolomazníková.

Další překážkou v cestě za vytouženou postavou jsou sportovní omezení. A sport ke zdravému životnímu stylu i dietě neodmyslitelně patří.

Zpěvačka se však pochlubila, že v tomto ohledu je se svou nemocí vzácnou výjimkou a snaží se překonat i tenhle problém. „Pokud jde o běhání, můj doktor mi říkal, že jsem první, kdo s Crohnovou nemocí denně běhá. Někdy je mi lépe, někdy se cítím hůř, ale zjistila jsem, že běhání mi dělá dobře. Snažím se vyběhnout opravdu každý den. Před čtyřicítkou jsem zjistila, že bez toho pohybu to nejde. A výsledky se dostavily. Už mám některé věci velikosti M, což jsem neměla devět let,“ pochlubila se Kolomazníková, které se zatím podařilo shodit úctyhodných 13 kilo. Jen tak dál!

VIDEO: Klára Kolomazníková podstoupila liposukci

Video
Video se připravuje ...

Klára Kolomazníková podstoupila liposukci. Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
21 fotografií