Všechno jednou přebolí, a Agáta Prachařová se už vyrovnala s rozpadem manželství s Jakubem Prachařem. „Fungujeme spolu normálně, hlavně okolo dcery, kterou si Kuba, když nepracuje, bere. Mirek tady nežije, takže Kryšpína vidí míň. Ale přiletí na Vánoce a bude tady celý leden, tak to budou spolu,“ svěřila se Blesku modelka, která už má jasno o Vánocích.

Dvacátého třetího prosince dělám společný Štědrý den pro tatínky. Myslím si, že se kluci neznají, tak ať se poznají. Podle mě je to důležité. Je to bez partnerů. Je to jenom pro ty děti, aby viděly, že se máma dokáže bavit s tátou,“ říká Agáta. „Vánoční dárek už ode mě oba dostali - dítě. Ale ještě něco s dětmi pro ně vyrobíme, aby taky něco měli pod stromečkem,“ dodává se smíchem Prachařová. Štědrý večer si Agáta s dětmi užije se svou rodinou - mámou, sourozenci a babičkou.

Prachařovi rozvod ještě oficiálně neřeší, ale dojde k němu. „Až opadnou city, tak si v klidu sedneme a dohodneme se na financích,“ věří brunetka, která poprvé a na dlouhou dobu naposled dala svolení k tomu, aby malá Mia byla tváří firmy na kočárky a autosedačky.

VIDEO: Agáta Prachařová v šoku: Na seznamce jsem našla, koho jsem neměla

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v šoku: Na seznamce jsem našla, koho jsem neměla. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií