Před třemi roky se vítězně popasovala s rakovinou prsu a od té doby hodně zvolnila pracovní tempo. Kde jsou ty doby, kdy vzala téměř vše a byla ve stresu, aby všechno zvládla na výbornou. 

Jsem ve věku, kdy si mohu svůj čas dirigovat sama, takže před koncem roku nemám náročné období. Musím odmítat práci, nesnáším tlak, stres, pressy... Bohužel teď se spousta práce dělá ve velmi vypjatém čase, tak se určitým věcem vyhýbám a neberu je. Mám pouze divadlo,“ řekla Blesku herečka, která na otázku, proč už dlouho nenatočila film, říká velmi upřímně: „Nepotřebují stařeny.“

V případě paní Maciuchovéjsou však řeči o stáří úplně zbytečné, protože ve svém věku vypadá opravdu neskutečně dobře a kromě pár vrásek se od dob, kdy byla na vrcholu kariéry, nezměnila.

Herečku čeká velmi náročné načítání audioknihy o Marii Terezii, ale přesto si na hodinu udělala čas, aby podpořila charitativní aukci panenek Barbie, kterým šaty ušili čeští a slovenští návrháři. „Zavolal mi pořadatel aukce pan Anděl a andělům se neodmítá,“ vysvětlila jedna z ambasadorek projektu Helping Dolls. Vítěžek z aukce jde do Klokánku Láskova.

VIDEO: Hana Maciuchová zvolnila tempo a jen kvete! Ale proč je tak málo ve filmech? 

Video
Video se připravuje ...

Hana Maciuchová zvolnila tempo a jen kvete! Ale proč je tak málo ve filmech? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
39 fotografií