Malá princeznička Eliška neboli Elsa, jak miminku podle postavy ze slavného animáku Ledové království rodina přezdívá, přišla na svět již od týden dřív. „Měli jsme původně termín 27. listopadu, měli jsme jít na císařský řez,“ přiznal Top Staru Noid, který ostatně něco takového tušil i dřív a soudil tak podle bříška své partnerky Elišky Grabcové.

„A dneska v noci Eliška hlásila, že se to asi blíží a že už má časté kontrakce a raději zajedeme k doktorovi. Jeli jsme do Podolí a už si nás tam nechali,“ popsal zpěvák s tím, že v této porodnici se narodila ostatně i jeho starší dcera Tereza (5). Tu má s exmanželkou Gábinou Dvořákovou (31) a právě v osudný den ji měl na hlídání on.

„Vyšlo to úplně perfektně, já mám dneska snad jediný den v tomhle půlroce volno, takže jsem si chtěl udělat hezký den s Eliškou a Terezkou doma… A vlastně jsme si ho udělali i s naší Elsičkou,“ raduje se jinak velmi zaneprázdněný Vašek, který ocenil, že mohl být přímo na porodním sále. „Byl jsem u porodu. Terezka čekala venku s babičkou, jsem rád, že u toho taky byla a viděla miminko.“

Hned další den už musí zase pospíchat do práce, ale jak sám přiznal, bude se snažit za partnerkou a jejich dcerkou jezdit do Podolí co nejčastěji. „Myslím, že je spíš po Elišce, po mně má palce na nohou,“ doplnil pro Top Star o svém malém andílkovi Bárta.

VIDEO: Chyceno v síti: Václav Noid Bárta o šikaně na internetu!

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti: Václav Noid Bárta - Snaží se šikanovat i mě! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií