Mnozí z fanoušků stand-up komičky Ivy Pazderkové nemohli uvěřit svým očím, když na sociální síti viděli svou oblíbenou umělkyni s dlouhými, plavými vlasy. „Vypadáte úžasně, jako Galadriel,“ přirovnávali ji její příznivci ke královně elfů z filmové verze Pána prstenů. Jiným zase připomínala Donatellu Versace (64) ve své mladší a plastikami nezohavené verzi. Pazderková samotná, známá svým specifickým smyslem pro humor, se přirovnávala zase k reality show hvězdě Kim Kardashianové (39).

Samozřejmě šlo jenom o paruku, v níž moderovala soutěž talentovaných kadeřníků, nicméně pokud někdy bude plánovat změnu image, platinová blond by pro ni byla rozhodně dobrá volba. Ostatně nejenom pro ni – v docela stejném studeném odstínu se předvedla na sociální síti i herečka Barbora Mottlová. Jenže v jejím případě jde o změnu trvalou, která se nezmění sundáním paruky. „Dlouho jsem se k tomu odhodlávala. Přesvědčil mě můj kadeřník Honza. Měli jsme původně dva plány – a to buď dlouhé s výraznou zrzavou barvou, nebo tohle – mikádo a blond,“ přiznala podle Super.cz vnadná kráska, která se nechala odvážně připravit minimálně o 20 centimetrů svých kadeří.

Se svými vlasy dosud nikdy nešla do tak výrazného experimentu, prý je v tomhle ohledu velice konzervativní. Dlouhé lokny si ostatně pěstovala už od dětství. Popírá však spekulace, že by její nový střih byl symbolem „odstřihnutí se“ od starého života, případně od partnera. „To u mě opravdu neplatí, já jsem teď pořád šťastně zamilovaná a trochu si dělám legraci z toho, že s Pepíčkem budeme oba blonďáci. Budeme takové blond duo s růžovým psem,“ dodala Mottlová, která již nějakou dobu randí s urostlým „mužem roku“ Josefem Kůrkou (27). I on totiž nedávno šel do světlého přelivu!

VIDEO: Barbora Mottlová se svlékla pro Blesk TV magazín: Vychutnejte si pohled na tohle luxusní tělo!

Video
Video se připravuje ...

Barbora Mottlová se svlékla pro Blesk TV magazín: Vychutnejte si tohle luxusní tělo! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz

Fotogalerie
39 fotografií