Mišo je člen Horské služby a velký milovník žen, a tak je více než jasné, že se jeho život protne s hlavní hrdinkou Helenou filmu Ženská na vrcholu Annou Polívkovou (40).

„Je to takový bezstarostný chlápek. Do děje přináší určité odlehčení, a to mě bavilo. Mišo lyžuje, skáče, jezdí na skútru, surfuje, potápí se – pokud tedy zrovna neotevírá prosecco na Everestu – dělá prostě všechno a nejlíp,“ popsal svoji roli sympatický herec. „Ale o Helenu mám zájem stejně jako můj bratr Richard, jen není hned jasné, komu dá Helena přednost,“ dodává.

VIDEO: Anna Polívková o filmu Ženská na vrcholu: Natáčeli jsme v extrémních podmínkách!

Video
Video se připravuje ...

Anna Polívková o filmu Ženská na vrcholu: Natáčeli jsme v extrémních podmínkách! Veronika Kuželková

Zajímavých mužů je na plátně víc, zodpovědnějšího bratra divokého Miša si zahrál Martin Dejdar (54), otce Heleny alias Anny Polívkové zase její skutečný otec Bolek Polívka (70), ale divačky mají jasno. Na jedné z premiér Ženské na vrcholu na filmovém festivalu v Těrlicku na Ostravsku, kde Němec spolu s režisérkou Lenkou Kny představil film divákům, mělo kino naplánováno jedno promítání.

Pro velký zájem nakonec vyprodali představení tři a mladý herec se musel dlouho fotit s divačkami. Zájem fanynek si ale užíval. „Zatím se to rozjíždí jako vleky na začátku sezony. Hlavní nápor čekám v zimě kolem Vánoc… a potom plánuju otevření skiareálu Mišo,“ usmívá  se zájmu o svou osobu herec a odpovídá tak slovy své postavy, když vysvětluje, proč »balí« holky tak rychle: „Vy máte skipass jen na tejden...“

VIDEO: Anna Polívková je Ženská na vrcholu: Zimní romantická komedie má trailer

Video
Video se připravuje ...

Anna Polívková je Ženská na vrcholu: Zimní romantická komedie má trailer Bioscop

Fotogalerie
29 fotografií