Koller se před nedávnem stal již počtvrté za život otcem. Partnerka Anna přivedla na svět chlapečka, který dostal jméno David, po tátovi. Jenže vzápětí muzikantovi začalo turné... Jak to vše stíhá?

„Některý věci nenaplánuješ. A ještě je synchronizovat s nějakejma koncertama, nebo se šňůrama, to fakt nejde,“ posteskl si pro TopStar David a odtajnil i podrobnosti ohledně narození nejmladšího synka. „Byl jsem u porodu. Byli jsme v porodnici na Bulovce. Já jsem ho nerodil, ale tam se narodil Adam a teď se tam narodil i Davídek, tak to bylo takový zvláštní,“ netajil se dojetím. Teď už je partnerka i s chlapečkem doma a oba jsou zdraví a v pořádku.

Ovšem Davidův syn Adam (32) už je dospělý muž, a tak ho od brášky dělí neuvěřitelných 32 let a 10 měsíců. On sám se také stal v nedávné době otcem, jelikož s dcerou muzikálového zpěváka Kamila Střihavky (54) Evou (29) zplodili synka Vincenta.

Frontman Lucie má kromě Adama ještě syna Benedikta a dceru Nikolu ze vztahu s blondýnkou Sylvou. „Jeden z kamarádů přišel na to, že počáteční písmena mých synů tvoří slovo 'band'. Tak já nevim, jestli je to sranda, ale je to vlastně Koller Band,“ smál se Koller v TopStaru.

Zda by chtěl ještě další potomky, nedokázal jednoznačně říct. „Já nevim. To nejsou, nebo teda jako jsou, plánovaný věci, ale jak se to někdy v životě stane, to si člověk nikdy nemůže ani představit. Jsem za to hrozně rád,“ dodal ale pyšný čtyřnásobný táta.

VIDEO: Zjistili jsme, že se pořád sneseme! Návrat Lucie...

Video
Video se připravuje ...

Lucie vydá novou desku a pojede turné: Zjistili jsme, že se pořád sneseme! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
26 fotografií