V psychiatrické léčebně vládne přísný režim. „Koupeme se jednou týdně,“ šokovala Krampolová. Její první kroky na vycházce proto vedly ke kadeřnici, u které byla naposledy zkraje dubna, tedy víc než půl roku nazpátek! „Už se zase cítím jako žena,“ rozkvétala Hanka pod šikovnýma rukama. Kadeřnice jí obarvila odrosty, vizážista pak Haničce zvýraznil oči a rty, došlo i na úpravu nehtů. Krampolová se vděčně nechávala po dlouhé době zkrášlit.

Blesku při tom Hanka popisovala, jak to chodí v Bohnicích. „Vstáváme ve tři čtvrtě na osm a televizi nám vypnou večer v deset. Někdy tak ani nevím, jak film dopadl...“ posteskla si. Léčí se s nechutenstvím, kvůli němuž vyhubla až na 47 kilo, a zejména z těžké závislosti na cigaretách. V léčebně už přibrala na 62 kilogramů. „Moc dobře tu vaří, někdy si i přidám,“ prozradila Hanka.

Před Bohnicemi byla čtyři týdny v léčebně v Červeném Dvoře. Tam prý ale pořád jen zvracela. Až nyní se cítí konečně dobře. „Už byl povolený čas na cigaretu, ale já jsem nešla, protože jsem koukala na seriál Komisař Rex,“ pochlubila se. Už 8. listopadu by mohla opustit léčebnu definitivně a vrátit se k manželovi domů. „Budu sekat dobrotu,“ slibila Krampolová. Těší se na normální život.

Fotogalerie
64 fotografií