Manželce známého komika totiž na oddělení pro starší pacienty s duševními problémy dělá společnost Sandra Bartošová alias robustní Sanny z reality show VyVolení. A kdo sledoval v roce 2006 druhou řadu tohoto v té době populárního pořadu, moc dobře ví, o kom je řeč.

Sanny, která od natáčení zhubla z neskutečných dvou set kilo na polovinu, dělá zdravotní asistentku na oddělení, kde je právě Krampolova Hanka, a tak se tyhle na pohled dva odlišné světy spřáhly a krátí si společně dlouhé chvíle. „Daří se mi tu dobře. Víte, kdo tu dělá na oddělení? Sanny z VyVolených, chodíme spolu na cigáro. Je moc hodná,“ pochlubila se eXtra.cz Krampolová, které se už evidentně daří o poznání lépe.

V Bohnicích je Hana Krampolová v současné době proto, aby se zbavila závislosti na zmíněných cigaretách. Jak je tedy možné, že si může se Sanny dát oblíbené „žváro“, když právě kvůli téhle neřesti se léčí?

„Cigarety u sebe mít nemůže. Dostává je přídělem v průběhu dne od zdravotního personálu. V jejím případě jde o cigaret osm, které může vykouřit,“ dozvěděl se Blesk od svého zdroje. A tak aspoň víme, že si Krampolová našla sympatickou kamarádku, která jí při těch osmi cigaretách denně dělá někdy společnost.

VIDEO: Zoufalý Jiří Krampol: Opouští těžce nemocnou Haničku!

Video
Video se připravuje ...

Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička